|

LA DIPUTACIÓ NO VOL PAGAR L'ACCELERADOR LINEAL DEL PROVINCIAL

Envia aquest post a Javier Moliner com a señal de protesta
Twitter @JavierMoliner





El 3 de setembre, després d'entregar 8.900 firmes, es van comprometre a pagar l'accelerador lineal

NO MÉS MENTIDES, NO MÉS MORTS PER CULPA DELS POLÍTICS

Javier Moliner, president de la Diputació, ha tornat a fer de les seues. Haureu vist que els darrers dies la premsa es fa ressò de la disputa que hi ha entre la Conselleria de Sanitat i la pròpia Diputació en el tema de l'accelerador lineal de partícules de l'Hospital Provincial de Castelló.

Promotor de la recogida de firmas popular
Molts de vosaltres recordareu que el passat 15 d'agost vaig començar a recollir signatures per forçar a què les administracions es feren càrrec dels 3,2 mil·lions d'euros que costa la màquina i la seua instal·lació i que el 3 de setembre li vaig entregar a la Consellera Carmèn Montón un total de 8.900 signatures.

Aquell mateix matí del 3 de setembre de 2015 tots dos, Javier Moliner i Carmèn Montón, es van comprometre en roda de premsa pública, a fer la compra immediata. És més, tots dos asseguraven que la partida pressupostaria ja estava preparada i que només faltava signar.

Dies després van anunciar que ja s'havia signat la licitació i que només quedava començar els tràmits i portar la màquina. Era mentira.

Ara ens trobem que, una vegada més, fan acusacions creuades i que uns per altres la casa està sense agranar.

He revisat documentació i trobe que la Conselleria sí que ha destinat una partida pressupostària per a l'accelerador, mentre que la Diputació ni ha destinat cap partida concreta no ha augmentat les quantitats mensuals que es destinen al Provincial.

Moliner, per la seua part, argumenta que Conselleria li dedica més diners als hospitals de Valencia que als de Castelló. Em dona igual si es així o no, el que tracta Moliner es de fer trampes al sol.litari, una vegada més, i son massa. La qüestió no es si Conselleria dedica més ací o allà, sino que la Conselleria si que ha posat els diners als que es va comprometre i la Diputació no els ha posat.

Per això, i donat que el tema ja ha anat massa lluny, vull comentar-vos que en pocs dies començaré a mobilitzar a la gent perquè aquesta siga l'última vegada que tinga'm que parlar d'aquest tema.

Quants morts més fan falta per a que Moliner, per a que la Diputació de Castelló complixca en la seua obligació?

Al senyor Moliner ja l'he avisat, ja sap que no anem a callar i ja sap que o signa ja la partida d'1,6 milions i s'executa de forma immediata la compra de l'accelerador o les accions reivindicatives no tindran data de caducitat. 

Senyor Moliner, açò acabarà  en la compra inmediata de l'accelerador o en la seua dimisió. No hi han més camins. 

Per això, i donat que el que estic reivindican’t es un bé per a tota la població (ojala ningú patim un cáncer i tingam que recorrer mai a les radioterapies de l’accelerador), vos demane a totes i tots que compartiu aquest post i que li doneu la máxima difusió posible per a que la Diputació es pose les piles i no tingam que arribar a cap altre tipus de mesures. 

També vos demane, ja sé que no pare de demanar, que en cas que haja de prendre altres mesures, estiguem tot el poble junts i demostrem que els polítics ja no poden seguir jugant en la nostra salut. Els temps dels botiflers i de malbaratar els nostres diners s’han acabat.

Per a finalitzar i com primera mesura de pressió, vos demane que envieu aquest escrit al e-mail de Javier Moliner, enviem-li milers de mails i al seu compte de Twitter. Que sàpiga que no permetrem ni un veí mort més per la seua negligència. No caben mes mentides, no caben més excuses, no ho anem a permetre. 

Envia aquest post a Javier Moliner com a señal de protesta
Twitter @JavierMoliner

0 comentarios:

Publicar un comentario