|

NO ES EL SORPASSO, ES LA VICTORIA DE LA GENT

Passeig Ribalta. A la Valenciana va fer l'acte més multitudinari de campanya de la democracia a Castelló

Totes les enquestes diuen que Unidos Podemos i A la Valenciana ja ha aconsseguit el sorpasso, es a dir, passar per davant del PSOE i convertir-se en la segona força politica del País. Però això no serà suficient si el PSOE decideix formar part de la gran coalició, amb Ciudadanos i el Partit Podrit.

Per això és important que aquest tsunami que és i serà Unidos Podemos, al territori dels valencians "A la Valenciana"ha de seguir retallant distancies amb el Partit Podrit i convertir-se en el guanyador de les eleccions.  

Cada vegada queda menys perquè això es produïsca, cada vegada queda menys perquè puga'm dir que el nostre país ha trencat les cadenes i comença a caminar mirant cap al futur en la cara ben alta, sense avergonyir-se dels seus representants i sense indignar-se perquè els diners dels seus impostos vegen a trames corruptes o a paradisos fiscals.

En les comarques de Castelló estem palpant eixa victòria i ho fem dia a dia, parlant en la gent i gaudint de l'assistència massiva de la gent als nostres actes de campanya. Sense anar més lluny, el passat dissabte, dia 11 de juny, al Passeig Ribalta de Castelló, vam viure una jornada històrica, amb un acte que va reunir a 3.000 persones, el que ha segut l'acte de campanya més multitudinari de la democracia a Castelló

Si, es palpa que aquesta és la bona, que aquesta vegada tot serà diferent. El primer pas el vam aconseguir deixant a un costat els interessos de partits i posant damunt la taula les necessitats de la gent i les urgències socials. Es feia necessària una entesa que poguera ser tan forta o més que les forces del continuisme i de la defensa de la precarietat de les classes populars. Ho vam aconseguir i al País Valencià eixa força s'anomena Compromís-Podemos - Esquerra Unida: A la Valenciana. Una força que portarà endavant un projecte de construcció de país diferent.

Estem molt a prop d'aconseguir-ho i perquè siga possible és necessari que totes i tots aportem la nostra força, acudint als actes de "A la Valenciana", xarrant amb els candidats i fent-los saber el que ens preocupa i per damunt de tot, anant a exercir el dret a vot el diumenge 28 de juny i omplint les urnes amb els vots que permetran construir un nou país, un país on totes i tots siga'm tractats amb respecte i on recuperem els drets que ens han robat, primer en nom d'una social-democràcia que no era tal i després en nom d'una centre-dreta que no era més que una dreta corrupta i saquejadora de diners i de drets de les persones.

Ja queda poc perquè puga'm transformar el país, ja no es tracta d'aconseguir el sorpasso, es tracta d'anar més enllà, es tracta de guanyar les eleccions i tindre la força necessària per a decidir quin país volem. Però recordeu, perquè això siga possible, necessitem omplir les urnes de vots, necessitem que rebosen de paperetes de" A la valenciana" perquè PP, Psoe i Ciudadanos no puguen fer un pacte que ens tinguen quatre anys més sotmesos i patint retallades asfixiants, enriquint-se a costa del nostre esforç, dels nostres diners

0 comentarios:

Publicar un comentario